Download Shiko Tv Shqip - Pop Kanale - v1.4

Download Shiko Tv Shqip - Pop Kanale - v1.4
Package Name com.iptv.popkanalealbania
Category ,
Latest Version 1.4
Get it On Google Play
Update May 10, 2020 (a year ago)
Shiko Tv Shqip - Pop Kanale - v1.4

Shiko tv Shqip - Pop Kanale mbi 100 kanale shqip Falas kudo qe ti ndodhesh. Shiko tv ne celularin tuaj dhe mos humb asnje Program tendin pavarsisht se ku ti ndodhesh!


Njoftim! Te gjitha permbatjet kanalet qe ndodhen ne kete Aplikacion meren ne internet ne webfaqe te ndryshme. Asnje nga keto nuk jan ne pronesi tone apo servera tane! Linqet i gjejme ne internet dhe aplikacioni sherben thjesht si nje Player per ti luajtur ato!

Get Shiko Tv Shqip - Pop Kanale - v1.4, or Muvid - Music Video Maker, PrettyUp- Video Face & Body Editor & Selfie Camera, Shiko Tv Shqip - Pop Kanale, YouTube Vanced (MOD, Remove AD/BG Play), Avatarify AI Face Animator, PLAYit (MOD, VIP Unlocked), one of the coolest Apps of the genre Video Players & Editors.

Shiko Tv Shqip - Pop Kanale - v1.4 APK latest version is 1.4, release date 2020-05-06, and has size 9.8M.
Developed by E_8uja, Shiko Tv Shqip - Pop Kanale - v1.4 requires Android version at least 4.2 and up.

Pretty much loaded, about 1000 downloads. You can update apps that have been downloaded or installed individually on your Android device if you want.

Shiko tv Falas Kudo qe Ndodhesh!
Rregulluar disa probleme
Shiko tv shqip - Pop kanale Aplikacioni me i mir Sot

Show more